Ook dit jaar organiseert Stichting DVO (Door Vrienden Opgericht) weer de benefiet motorcross wedstrijd ‘MotorcrossMade’ in Wagenberg. Het doel wat we elk jaar stellen met deze laatste race van het seizoen is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor gehandicapten in de gemeente Drimmelen.

Vrijwilliger worden betekent ook een hoop gezelligheid

Niet bang voor oehoe- oehoerend hard crossgeweld, blubber, 2 gratis feestavonden en een hoop gezelligheid? Elk jaar zit er weer heel veel tijd in het organiseren van dit benefiet evenement. Help ook als vrijwilliger om samen met ons, het evenement ook dit jaar weer tot een groot succes te maken! Meld je aan als vrijwilliger zodat we dit jaar het evenement ook weer rond kunnen krijgen. Help mee, kom van die bank af achter die TV vandaan.  Help samen met je vrienden/vriendinnen groep mee en maak het verschil!

Help ons helpen!

Dit jaar (2020) valt de motorcross in het weekeinde van 30+31 oktober & 1 november. we beginnen op vrijdag met de eerste feestavond. Er is volop te doen als vrijwilliger, help bijvoorbeeld mee als baanwachter, barpersoneel, parkeerbegeleiding of bij de kaartverkoop: Er zijn in het weekeinde van de Motorcross Made per dag ongeveer 100 vrijwilligers nodig dus we kunnen iedereen gebruiken! Vragen? Iets onduidelijk? Gelijk met je hele vriendengroep, vereniging of stichting een helpende hand bieden bij het organiseren van Motorcross Made? Neem contact met ons op via het bovenstaande e-mail adres of telefoonnummer.

  • Meld je ook aan als vrijwilliger via motorcrossmade@outlook.com of bel naar de organisatie van Motorcross Made via het telefoonnummer 06-39692185